Fietsbroek kopen

Een goede fietsbroek is het belangrijke stukje fietskleding. Hiermee wordt comfortabel gereden, vooral wanneer langere ritten worden opgebouwd en voorkomen vooral dat de twee meest voorkomende bronnen van ongemak aangepakt worden: zadelpijn in de nek en schouders. Hier enkele tips van Sport44.com

Waar op letten bij aankoop?
Fietsbroeken worden verkocht voor dames en heren in maten, kleuren en prijzen.
De pad aan de binnenkant , bekend als een zeem, lijkt bij alle broeken hetzelfde maar kwaliteit maakt een wereld van verschil. De snit tussen dames en heren is verschillend!

Weersta de drang om te dragen van ondergoed onder uw fietsbroek. De gems is een technische stuk van het textiel en moet dicht tegen de huid zijn werk naar behoren te doen. Plus, ondergoed kan schuren…

Fietsbroeken zijn ontworpen voor een optimaal comfort. Nauwsluitend om niet te haperen aan de ketting en met een hogere gesneden taille aan de achterkant ideaal voor een goeie fietshouding.

Stoffen moeten winddicht en waterdicht zijn voor tegen alle weersomstandigheden. Voor pendelaars hebben sommige broeken reflecterende panelen voor betere zichtbaarheid.

Fietsbroeken bij Sport44.com
Ons grote assortiment bestaat uit hoge kwaliteit duurzame fietsbroeken voor mannen, heren en kinderen.
Zowel voor het dagelijkse woon-werk verkeer, als ontspanning of fitness, of voor de meer doorwinterde sportfietser hebben we een specifieke fietsbroek.