Italiaanse herenschoenen, altijd exclusief op pad!

La dolce vita is een manier van leven die nauw verbonden is met een goed gevoel voor smaak en stijl. Een leven vol creativiteit en originaliteit en natuurlijk alles exclusief. Italië staat wereldwijd bekend om de belangrijkste ingrediënten voor dit levensgevoel. Denk aan de ambachtelijke wijnen uit de Piemonte, een unieke opera-uitvoering in het Teatro alla Scala in Milaan of aan de internationaal geprezen herenschoenen. Van New York tot Londen, van Parijs tot Hongkong en van Sydney tot Chicago, de Italiaanse topmerken zijn wereldwijd een begrip.

Beroemde Italiaanse herenschoenen waaronder Brioni, Santoni en Caruso zijn vanuit welke wereldstad dan ook altijd online beschikbaar bij oger.nl. Deze digitale fashionstore beschikt over een uitgebreide afdeling met alle exclusieve herenschoenen van Italiaanse topmerken. Bij iedere schoen kan met een muisklik worden ingezoomd om de ambachtelijke afwerking van de schoen onder de loep te nemen. Daarnaast kunnen de herenschoenen vanuit diverse perspectieven worden bekeken. Met een duidelijke beschrijving onder de foto’s en een internationale maattabel voor de juiste pasvorm is een juiste beslissing snel genomen.

Het assortiment herenschoenen bij oger.nl is zowel breed in de zin van het aantal exclusieve merken uit Italië als op het gebied van de verschillende categorieën. Van zwarte lakschoenen, loafers, suède boots en veterschoenen tot sportieve sneakers, monks en gespschoenen, voor alle gelegenheden zijn originele herenschoenen voorhanden. Staat de keuze definitief vast, dan is de rest een fluitje van een cent en worden de schoenen kosteloos thuisbezorgd.