Linnen stropdassen

Een linnen stropdas geeft een stijlvolle uitstraling aan je outfit. Omdat linnen een natuurlijke vezel is én een stevige structuur heeft, creëer je met linnen stropdassen een kwalitatieve en representatieve uitstraling.

Linnen: natuurlijk en gemakkelijk te strikken

Vaak hebben de stropdassen een gemêleerd effect, te danken aan de unieke structuur van de linnen draden. Linnen is namelijk een natuurlijk weefsel dat is gemaakt van vlas: de vezels komen direct van de stengel van de plant. Dankzij deze typische eigenschap, heeft linnen veel structuur en houdt deze stof zijn vorm beter dan andere dunne, gladde stoffen. En omdat linnen dus niet glad is, zijn linnen stropdassen heel gemakkelijk te strikken.

Linnen: stijlvol én modern
Stropdassen die gemaakt zijn van linnen, zijn in verschillende dessins en kleuren verkrijgbaar bij webwinkel violamilano.com. Zo zijn er exemplaren met witte stippen, of met strepen. Dankzij het gemêleerde effect van de stof, is de stropdas netjes, maar tegelijk modern. Of je nu op zoek bent naar een zakelijke stropdas, of een feestelijke, linnen doet het dus altijd goed. Vooral in de zomer is een linnen stropdas de perfecte keuze, dit is namelijk een echte zomerstof. Ga naar violamilano.com voor een luxe assortiment met stijlvolle linnen stropdassen.