Loro Piana, uitzonderlijke kwaliteit

Het Italiaanse kledingmerk Loro Piana is gespecialiseerd in producten van de beste materialen zoals zijde, leer, kasjmier en wol. Het is een echt familiebedrijf dat al zes generaties lang, dus sinds het begin van de 19e eeuw de mooiste producten ontwerpt. In eerste instantie alleen van wol, later kwamen er andere mooie materialen bij.

In de webshop van Pauw.com tref je naast de designer kleding ook de accessoires aan. Van jassen, truien en pantalons tot tassen, schoenen en hoeden. De collectie is enorm veelzijdig en elke lijn kun je feilloos met elkaar combineren voor een mooi en stijlvol resultaat.

Echt beroemd is het baby kasjmier waar ze bij Loro Piana de zachtste kleding van maken. Deze donzige vacht van baby geitjes wordt speciaal voor Loro Piana verwerkt tot super zachte stoffen. Naast het feit dat de kleding zacht aanvoelt geeft het je ook een luxe uitstraling.

De pasvorm mag je echt vrouwelijk noemen, mooi gedetailleerd en gemaakt met oog voor detail. Het jarenlange vakmanschap straalt er meteen van af. De degelijke kwaliteit van de natuurlijke materialen zorgen er voor dat je jarenlang plezier zult hebben van je aankoop.

Bekijk dus snel de website van Pauw.com voor de collectie van dit Italiaanse top merk.