Slim de weg op met Sport44.com

Om goed en comfortabel te kunnen fietsen zijn fietsschoenen een belangrijk onderdeel van uw fietskleding. Normaliter worden deze alleen gebruikt in de fiets en wielersport maar misstaan vaak ook niet onder uw dagelijkse kleding. BMX schoenen kunnen bijvoorbeeld zeer modieus zijn en komen in veel varianten. Veel fietsschoenen ondersteunen ook het SPD systeem. Het Shimano Pedaling Dynamics systeem zorgt ervoor dat uw schoen vastklikt aan het pedaal zodat u er niet per ongeluk afglijdt. Dit zorgt ervoor dat fietsen op hoge snelheid of over ruig terrein een stuk veiliger is geworden. Bij Sport44.com is een zeer breed en interessant assortiment van fietsschoenen te vinden.

Bij Sport44.com kunt u voor elke fietssport wel een paar schoenen vinden. Onder dit brede assortiment bevinden zich BMX schoenen, Mountainbikeschoenen, Raceschoenen en Spinningschoenen en uiteraard zijn veel van deze schoenen uitgerust met het SPD systeem. Ook zijn er verschillende overschoenen te krijgen, de voordelen hiervan zijn dat ze waterdicht zijn en veelal ook winddicht waardoor er ook bij de wat lagere temperaturen goed door te fietsen is. Er word geadviseerd deze schoenen te dragen bij temperaturen tussen de 6 en 16 graden. Ook biedt sport44.com veel accessoires aan zoals schoenplaatjes voor het SPD systeem of pedaalgespen.

Op www.sport44.com kunt u al deze fietsschoenen bekijken en bestellen. De webwinkel van www.sport44.com is eenvoudig te doorlopen en biedt alle populaire betalingsvormen aan.