Woolrich jassen: praktisch en modieus

Het leidt geen twijfel dat je in het dagdagelijkse straatbeeld Woolrich jassen al bent tegengekomen. De kenmerkende outdoor look doet het, zeker vandaag de dag, bijzonder goed en maken een Woolrich jas een echt hebbeding voor de moderne man. Laat je daarbij echter niet om de tuin leiden: de echte Woolrich ervaring is niet meer uitsluitend voorbehouden voor sportievelingen die een kwaliteitsvolle jas zoeken. Het assortiment is door de jaren heen immers enkel gediversifiëerd en ook een vrouwencollectie is tegenwoordig beschikbaar. Zelfs voor de allerkleinsten is een Woolrich jas niet langer een verre toekomstdroom.

Gegroeid vanuit de praktijk

Het merk Woolrich vond zijn ontstaan meer dan 175 jaar geleden. Gegroeid vanuit een praktische noodzakelijkheid is het dan ook vanzelfsprekend dat Woolrich jassen boven alles nuttig zijn. Woolrich staat garant voor een hoge kwaliteit en een heerlijk warme en comfortabele ervaring. Daar bewijs voor nodig? Trek eens naar de meer onherbergzame gebieden van Canada en de Verenigde Staten: de lokale bevolking zweert bij Woolrich jassen. Voor die echte outdoor look waarmee je zo de wildernis in kunt trekken is er dan ook maar één adres: Oger.nl heeft de volledige collectie in huis.

Het oog wil ook wat

Praktische bruikbaarheid is één ding. Modieus zijn een heel ander. Gelukkig dan maar dat Woolrich de laatste jaren een serieuze evolutie heeft doorgemaakt. Het gamma is gediversifieerd en uitgebreid en het merk heeft zichzelf als high-end fashion label op de kaart gezet. Al bij al een kleine stap voor een jas met een dergelijke kenmerkende look. Ook zin in een Woolrich jas? Even een kijkje nemen op Oger.nl